Facultatea de Business
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

English version
 
 
 
 
Concursul de admitere la Facultatea de Business consta din teste grila de aptitudini, care nu presupun pregatirea unei materii anume si nu solicita cunostinte anterioare specializate. Candidatii care doresc sa-si verifice aptitudinile, pot completa testul de mai jos, test asemanator celui de admitere.

(pentru detalii despre calendarul admiterii, accesati link-ul Admiterea 2007)

Versiunea de anul acesta a testului de admitere si se adreseaza in special liceenilor de clasa a XII-a care doresc sa-si evalueze potentialul intelectual in vederea sustinerii examenului de admitere la Facultatea de Business.

Testul de admitere are 60 de intrebari. Inainte de a incepe, asigurati-va ca aveti la dispozitie 90 de minute in care nimeni sa nu va deranjeze. Cititi cu atentie fiecare intrebare si selectati raspunsul care vi se pare corect. Pentru a putea avansa la intrebarea urmatoare este necesar sa alegeti un raspuns la fiecare intrebare. Asteptati incarcarea completa a fiecarei intrebari inainte de a raspunde. Durata de incarcare a paginilor variaza functie de viteza de transfer a modem-ului dumneavoastra precum si de calitatea liniei telefonice. Browser-ul recomandat pentru testul de admitere este Internet Explorer versiunea 5.0 sau mai mare.

Prin acest test, noi nu intentionam sa evaluam performantele dumneavoastra in conditii de stress. Retineti totusi ca acest test este in mod frecvent completat in circa o ora. Puteti folosi un calculator, hartie si creion. Va rugam sa nu folositi nici o aplicatie software care sa va rezolve problemele, nici macar daca ati creat-o chiar dumneavoastra. Si de asemenea, daca nu doriti masurarea unei note de echipa, va trebui sa rezolvati testul singur.

Testul de admitere afiseaza la final nota precum si numarul de raspunsuri corecte din cele 60 maxim posibile. Pragul de admitere este de 30 de raspunsuri corecte care corespunde notei 5.
   
sus
 
Concursul de admitere consta din teste grila de aptitudini...
detalii...
 
Continutul dosarului de admitere...
detalii...
  © Universitatea Romano-Britanica