Facultatea de Business
 
  Promotia 2008 | Promotia 2007 | Promotia 2006 | Opinii ale studentilor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

English version
 
 
 
 
 
  Promotia 2007
 
   "Ce m-a determinat sa vin aici? Totul. Totul era diferit fata de celelalte facultati. Avea o programa diferita, o abordare diferita si interesanta. Am fost putini studenti si cred ca acesta e un mare avantaj si nu un dezavantaj."
    "Faptul ca eram putini ne-a unit. Si cred ca toti am cautat performanta: atat profesorii cat si studentii. Eu zic ca totul a iesit foarte bine. Sunt foarte multumit..."
(Valentin Ciudin)
 
   "Cel mai mult mi-a placut ca in toti anii s-au respectat niste decizii de corectitudine, normale pana la urma."
(Daniel Donici)
 
   "Mi-a placut sistemul chiar din primele zile. Profesorii ne incurajau mai mult sa fim mai deschisi sa colaboram mai bine intre noi, sa fim practic o echipa..."
(Catalin Cordos)
 
   "Ce mi-a placut? Faptul ca eram altfel, chiar daca eram putini, lucram impreuna, incercam sa facem o legatura intre noi, sa lucram in echipa..."
(Menndy Spaima)
 
"... am plecat in Anglia si a fost minunat acolo. Am stat 3 luni de zile si am facut practica la o companie, care ulterior m-a chemat inapoi. Da... a fost magnific..."
(George Avramescu)
 
"...mi-a placut faptul ca eram putini studenti si a fost destul de exclusivista facultatea. Am ajuns sa ne cunoastem foarte bine intre noi si cu profesorii..."
(Dragos Caploiu)
 
"... profesorii ne-au acordat o alta atentie fata de profesorii din alte facultati. Asta si din cauza numarului mic de studenti, pentru ca au avut timp sa ia contact cu fiecare dintre noi si au avut si posibilitatea sa ne ofere si mai multe informatii..."
(Madalina Marin)
 
"... in comparatie cu alti prieteni care au terminat alte facultati, noi avem cunostinte mult mai mari in domeniu si un atu foarte important fata de ei..."
(Mihai Larion)
 
   "In Marea Britanie a fost foarte interesant, o noua lume si un alt mod de a trai viata..."
(Lorin Diaconescu)
 
 
Luni, 6 august 2007, a avut loc in amfiteatrul universitatii, ceremonia de absolvire a promotiei 2007 de studenti ai Universitatii Romano-Britanice. Emotiile zilei au fost impartasite deopotriva de absolventi, profesori, parinti si prieteni invitati sa ia parte la acest eveniment.

Examenul de licenta a fost sustinut in limba engleza, in perioada 1-3 august 2007 la Facultatea de Administrarea Afacerilor (cu predare in limbi straine) din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Procentul de promovabilitate al examenului de licenta este 100%.

Ii felicitam si pe aceasta cale pe noii absolventi ai Universitatii Romano-Britanice, si le uram mult succes in activitatile viitoare!

>> Opinii ale studentilor, la absolvire

Nr.
crt.
 Nume si prenume Lucrare de licenta
1.  Albeanu Mircea
sef de promotie
Risk and Return of Stock Market Investments in Bucharest Stock Exchange
2.  Andrei Mihai Global Dynamics in International Negotiation Case Study: British and Romanian Managers Preferences in Business Negotiation with Each Other
3.  Barbulescu MihaiAdvanced Management Techniques - Critical Chain Project Management
4.  Danila TheodorHuman Resources - Evolutions of the Performance Evaluation System
5.  Dumitru MihaiEthics in Negotiations: The Ethics and Profitability in Bluffing in Business
6.  Liciu Laurian AndreiGraduate Recruitment Case Study KPMG
7.  Lungu OanaManagement Trainee Programm in Multinational Companies
8.  Tira Alexandra IldizFinancial Analysis in Bankruptcy Prediction

In deschiderea ceremoniei au fost intonate imnurile Romaniei si Marii Britanii. Au urmat discursul Directorului Academic al Universitatii Romano-Britanice, dl. Octavian Thor Pleter, MScAE, PhD, MBA (MBS), prezentarea promotiei 2007 si cuvintele de bucurie si multumire ale sefului de promotie. In incheiere a fost intonat imnul studentilor, Gaudeamus igitur.
 
   
     
       

sus
  © Universitatea Romano-Britanica