Facultatea de Business
 
  Bun venit | Fondator | Misiuni | Intrebari | Istoric | Investeste in tine
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

English version
 
 
 
 
 
 
Concursul de admitere consta din teste grila de aptitudini...
detalii...
 
Continutul dosarului de admitere...
detalii...
 

Universitatea Romano-Britanica a fost infiintata in anul 2000, iar prin Hotararea Guvernului nr. 1215 din 29 noiembrie 2000 a fost autorizata specializarea "Administrarea afacerilor" a Fundatiei "IDM" - Universitatea Romano-Britanica din Bucuresti.

   
La 5 mai 2001 a fost lansat site-ul universitatii.

La 30 septembrie 2001 a fost inaugurata investitia in cladirea principala a universitatii (sali de curs, de seminar, laborator de calculatoare, secretariat si biblioteca) in Splaiul Independentei 319B, sector 6, Bucuresti.

La 1 octombrie 2001 a inceput primul an universitar.

Universitatea Romano-Britanica a fost verificata atat de o comisie a Ministerului Educatiei si Cercetarii, cat si de o comisie a Consiliului National de Evaluare Academica si Acreditare.

Dl. profesor universitar Ioan Ianos, directorul general al Directiei invatamantului Universitar din Ministerul Educatiei si Cercetarii s-a exprimat la superlativ in legatura cu calitatea Universitatii Romano-Britanice constatata la acel control: "Noi am controlat aceasta universitate cu 6 saptamani in urma, iar rezultatul a fost favorabil. Dintre toate universitatile particulare, ar fi cea mai buna."

De asemenea, domnul prof. dr. Calin Oprea, membru CNEAA, a declarat: "Este ceva ce nu am mai vazut in nici o alta universitate europeana, poate doar in SUA."*

In august 2006 au absolvit primii 19 studenti ai Universitatii Romano-Britanice.
   

*) "Evenimentul Zilei" din 1 noiembrie 2001, pagina 3.
  © Universitatea Romano-Britanica