Facultatea de Business
 
  Bun venit | Fondator | Misiuni | Intrebari | Istoric | Investeste in tine
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

English version
 
 
 
 
 
 
Concursul de admitere consta din teste grila de aptitudini...
detalii...
 
Continutul dosarului de admitere...
detalii...
Infiintata prin Fundatia IDM fundatie care reprezinta un model de reusita durabila, rezultat al imbinarii inteligentei si inventivitatii cu munca neobosita si profesionalismul Universitatea Romano-Britanica pregateste in acelasi spirit de competenta si pragmatism specialisti cu formatie superioara in administrarea afacerilor.
M-am bucurat cand un grup de tineri talentati, dornici sa realizeze ceva util pentru ei si pentru societatea romaneasca, in conditii dificile, au avut curajul, puterea si priceperea sa porneasca in anul 1990, ceea ce se cheama "o afacere". Ei s-au strans in jurul unui lider. Multi absolvisera aceeasi facultate, au fost studenti de-ai mei. Au dovedit capacitate de lucru in echipa, stiinta in a selecta ceea ce era util din cunostintele dobandite in scoala si deschidere spre a invata multe alte lucruri noi.

Universitatea Romano-Britanica are la baza o conceptie moderna, inovatoare, care imbina experienta directa acumulata de acest grup remarcabil de oameni de afaceri romani, cu modele europene de succes, adaptate la sistemul economic romanesc, intr-o forma noua, care ia in consideratie perspectiva aderarii tarii noastre la Uniunea Europeana. Ritmul dinamic imprimat pregatirii studentilor, continutul de inalt nivel al disciplinelor, tinut permanent la zi, orizontul larg al procesului formativ, dar si pragmatismul si adresa precisa, la obiect, vor constitui atu-uri incontestabile ale specialistilor in administrarea afacerilor formati in aceasta universitate. Sunt convins ca Universitatea Romano-Britanica se va dovedi ea insasi un model de intreprindere in care castiga toate partile, inclusiv societatea noastra ca sistem.

Urez succes viitorilor studenti ai Universitatii Romano-Britanice si dascalilor sai in activitatea lor nobila si exemplara!


  © Universitatea Romano-Britanica